Koppel maakt vreselijke service mee in een restaurant, het briefje wat ze voor de ober achterlaten.. ongelofelijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Om hun 6-jarige huwelijksjubileum te vieren gaan Makenzie en Steven samen in een restaurant sushi eten.

Het restaurant was duidelijk niet op de hoogte van de speciale reden van hun avondje uit. Er gingen 20 minuten voorbij voordat iemand hen een karaf water kwam brengen. Ze moesten nog eens 40 minuten wachten op hun voorgerecht! Je kan je voorstellen van Makenzie en Steven in deze situatie met de manager zouden willen spreken of een geen fooi zouden achterlaten voor deze slechte service. Maar dit is niet het geval. Ze besluiten een briefje aan de bediening te schrijven..

rekening-bon-restaurant

Op Facebook deelt Makenzie de reden achter deze bijzondere actie. Het was voor hen overduidelijk dat de slechte service niet het gevolg was van slechte bediening maar dat het kwam omdat er gewoonweg te weinig mensen in het restaurant aan het werk waren. De jongen die voor heb de orders liep deed zijn uiterste best iedereen zijn avond zo goed mogelijk te laten verlopen. Op een bepaald moment moet de jongen in totaal 12 tafels en de bar bedienen!

Ze wisten dat de fooien die avond voor hem waarschijnlijk erg zouden tegenvallen. Makenzie en Steven hebben allebei ook in de bediening gewerkt. Het koppel besluit daarom de jongen een fooi van 100 dollar te geven! Ze schrijven de tekst erbij: “We hebben beide in jouw schoenen gestaan. Geef het door.”