Slaperige Mopshondjes Gaan Naar Bed. Blijf Goed Naar De Puppy Aan De Linkerkant Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een hond slaapt gemiddeld 12 tot 14 uur per dag. Net als menselijke baby’s brengen puppy’s hun meeste tijd slapend door — en het is vaak erg schattig om te zien. De hoeveelheid slaap die een hond nodig heeft, is afhankelijk van de levensfase waarin een hond zich bevindt, maar ook het type en het ras, de gezondheid en de dagelijkse belasting, spelen een belangrijke rol in het aantal uren slaap dat een hond dagelijks nodig heeft. Sommige honden hebben aan een korte slaap genoeg, terwijl andere het liefst de hele dag languit in hun bed liggen. De mopshondjes uit de volgende video behoren waarschijnlijk tot de laatste categorie…

mopshond mand slapen hond

Met een rustgevende melodie op de achtergrond liggen de zes kleine mopshondjes op een rij om te gaan slapen. Langzaam maar zeker worden ze steeds slaperiger en uiteindelijk belanden ze in dromenland. De kleine mopshond aan de buitenkant steekt zelfs even zijn tong uit en het is onweerstaanbaar schattig. Hij is zo moe dat hij niet eens beseft dat zijn tong uit zijn mondje hangt. Zoals het ernaar uitziet kunnen deze pups overal slapen, vooral na een hele middag te hebben gespeeld.

Heb je ooit zoiets schattigs gezien?! Als je van honden houdt, dan zal deze video gegarandeerd een glimlach op je gezicht brengen. Maar pas op, want voor je het weet krijg je zelf zin om een dutje te gaan doen! Geniet van de slaperige mopshondjes hieronder en DEEL deze video op Facebook om de dag van je vrienden een stuk vrolijker te maken.