De Manier Waarop Je Slaapt Onthult Geheimen Over Je Persoonlijkheid. Mijne Is ZO Waar!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We slapen allemaal, maar wist je dat de manier waarop je slaapt veel zegt over wie je bent als persoon? Zo sliep Leonardo da Vinci elk uur 20 minuutjes om zijn ‘batterij’ weer op te laden en Charles Dickens sliep met zijn gezicht naar het noorden omdat het zijn creativiteit verbeterde.

De positie waarin we slapen lijkt een onbewuste keuze, maar niets is minder waar. In welke houding slaap jij ’s nachts? Op je zij, rug, of buik? Geloof het of niet, het kan veel zeggen over je persoonlijkheid als je wakker bent. Neem hieronder maar een kijkje.

Wat is jouw favoriete slaappositie? Kies er een en blijf lezen om te zien wat het betekent.

slaappositie

1. Het houtblok

houtblok

Houtblokken liggen op hun zij, met de armen en benen gestrekt. Mensen die in deze slaaphouding liggen zijn sociaal ingesteld en horen graag bij een groep. Hun zwakke kant is dat ze lichtgelovig zijn, ze vertrouwen vreemden namelijk erg snel.

2. De hunkeraar

slaaphouding

In deze positie lig je op je zij met je armen gestrekt voor je, waardoor het lijkt alsof je verlangt naar iets. Mensen die in deze positie slapen zijn vaak cynisch over dingen en vinden dingen snel verdacht, maar aan de andere kant ben je ook een open-minded persoon.

3. De soldaat

houding

Wanneer men in de soldaat houding slaapt ligt men op de rug, met de armen naast het lichaam. Deze mensen zijn vaak stil en houden het liever rustig. Ze zijn vaak erg streng voor zichzelf en stellen ze hoge eisen aan anderen. Deze slaappositie komt echter niet veel voor.

4. De vrije val

slaap

De naam van deze slaaphouding komt van de houding die je aanneemt wanneer je een vrije val maakt. Wat dit zegt over de aard van je persoonlijkheid? Deze mensen houden niet van kritiek en extreme situaties en kunnen zeer nerveus en lichtgeraakt overkomen. Toch zijn deze mensen vaak leuk in de omgang.

5. De zeester

slapen

Zeesterren zijn verlegen en bescheiden. Ze kunnen zich goed aanpassen en maken makkelijk vrienden omdat ze een vriendelijke persoonlijkheid hebben. Ze vinden het daarentegen niet fijn om in de belangstelling te staan.

6. De foetushouding

foetus

In deze houding ligt men opgekruld in bed met hun knieën opgetrokken, handen onder de kin en de dekens dicht dicht tegen zich aangetrokken. De slapers die in foetus-houding in slaap vallen, zijn erg verlegen en lief. Deze mensen hebben vaak een grote mond, maar een klein hartje. 41% van de mensen slaapt in de foetushouding. De meerderheid hiervan is vrouw.

Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden op Facebook als de beschrijving van jouw slaaphouding klopt!

Volg ons op Facebook: