Als jij tijdens de feestdagen een sjaal om een paal ziet hangen, betekent het dit. In één woord: Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is een nieuwe trend gaande in de Verenigde Staten en het verspreid zich momenteel als een lopend vuurtje.

En nee, mensen proberen niet lantaarnpalen en bomen meet stijlvol te maken.. De gedachte erachter is veel prachtiger dan je zou denken! Duizenden mensen gebruiken momenteel hun oude sjaals, of maken ze zelf. Vervolgens hangen ze het door de hele buurt. Denk hierbij aan parken, in bomen, langs de wegen en door woonwijken.

sjaal1

Dit doen ze om daklozen mensen een klein beetje tegemoed te komen in deze koude winterdagen. Het is tenslotte ontzettend gevaarlijk voor dakloze mensen om rond deze tijd van het jaar buiten te leven. Ze hebben het inmiddels veel meer nodig dan de meeste van ons.

Ook hangen er briefjes op de sjaals die zeggen:

“Ik ben niet de weg kwijt. Neem me alsjeblieft met je mee als je het koud hebt. Blijf warm, en god zegenen je!”

sjaal2

Veel mensen die betrokken zijn bij dit project zijn zelf aan de slag gegaan met naald en draad. Ze breien alle sjaals zelf en geven deze weg aan mensen die het het meest kunnen gebruiken.

Ben jij ook zo geroerd geraakt door deze actie? Twijfel dan niet en probeer het ook eens uit in jouw eigen buurt.

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!