25 Verrassende Manieren Om Een Sjaal Te Dragen In Minder Dan 5 Minuten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In de winter gaan we niet de deur uit zonder sjaal, dus het is wel zo leuk als je een beetje kunt variëren. Bekijk hieronder het filmpje waarin je kunt zien hoe je op 25 verrassende manieren een sjaal kunt dragen.

De sjaal is een onmisbaar modeaccessoire, maar wist je dat er eindeloos veel manieren zijn om een sjaal te dragen? Om je nek, om je hoofd of als accessoire aan je tas. Eén sjaal op 25 verschillende manieren dragen klinkt misschien als een hele klus, maar zo moeilijk is het niet. En wat is er leuker dan elke dag een andere variatie van je sjaal te laten zien? In de onderstaande video laat Wendy van Wendy’s Lookbook zien hoe je op 25 manieren een sjaal kunt dragen.

zijden sjaal

ZIE OOK: Deze sjaal is binnen 30 minuten af, zonder breinaald. Kijk hoe makkelijk dit gaat!

Zo maakt zij van een normale sjaal een leuke omslagdoek of een colsjaal. Ga er even voor zitten, doe inspiratie op en knoop je sjaal eens anders dan normaal. Welke manieren ga jij zeker uitproberen? Laat het weten in de reacties en vereet dit handige filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je er wat aan hebt gehad!

Volg ons op Facebook: