Deze zelfgemaakte siroop verwijdert slijm uit de longen en geneest hoest binnen no-time!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je vaak last hebt van hoesten en overtollig slijm, dan zal deze zelfgemaakte siroop uitkomst bieden.

We zijn ons allemaal bewust van het feit dat wortelen uitzonderlijk gezonde groenten zijn. Dit drankje bestaat uit wortelen, biologische honing, water en is veilig voor zowel volwassenen als kinderen. De wortelen in het sapje zijn rijk aan anti-oxidanten; ideaal voor diabetici en mensen met een hoge bloeddruk. Tevens zijn wortelen zo geweldig omdat ze zorgen voor een immuniteit boost, cholesterol verlagen, acne tegengaan, een hoog vitaminegehalte en veel calcium bevatten, zorgen voor een betere spijsvertering en het lichaam ontgiften.

siroop

Siroop recept

Ingrediënten:

– 1/2 kg wortel
– 3-4 eetlepels honing

Zo maak je het:

Neem de wortelen en snijd ze in plakjes. Stop ze in een kookpan, giet er wat water bij en kook ze tot dat ze zacht zijn. Verwijder het dan van het vuur en pureer de wortelen in een blender of met een vork.

Houd er rekening mee om het water waarin je de wortels hebt gekookt te houden. Laat het afkoelen en voeg de honing toe. Voeg vervolgens het water toe aan de gepureerde worteltjes om uw natuurlijke siroop te bereiden. Bewaar het in een koele ruimte of in de koelkast.

Dosering

Omdat deze natuurlijke siroop volledig veilig is, kun je het vaak gebruiken. Neem 3-4 eetlepels van de wortel siroop gedurende de dag. De resultaten zullen zichtbaar zijn na één of twee dagen. Het zal slijm uit je longen verwijderen en de vervelende hoest tegengaan.

Vergeet deze nuttige informatie niet te delen met je vrienden op Facebook – zo helpen we elkaar aan een gezonder leven!