Ongewone feiten die jij NIET wist over de beroemde Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De siamese tweeling Abby en Brittany Hensel werden een wereldwijde hit sinds ze de media toelieten in hun unieke leven. Ondanks dat de tweeling hetzelfde lichaam delen, hebben ze toch een aantal verschillende organen, die ieder apart van elkaar werken:

– Het hart
– De maag
– De ruggengraat
– De longen
– Het wervelkolom

Een siamese tweeling is een fenomeen dat zelden voorkomt. Dat is ook de reden waarom Abby en Brittany zoveel media aandacht heeft gekregen in de afgelopen jaren. Ik heb 7 feiten op een rij gezet over Abby en Brittany die je waarschijnlijk nog niet wist.

tweeling

1. Abby en Brittany zijn een van de zeldzaamste tweelingen ter wereld. Een Siamese tweeling gebeurt bij ongeveer één op de 200.000 levendgeborenen. Het feit dat de meiden het overleefd hebben is wonderbaarlijk.

tweeling1

2. Elke van de twee bestuurt een helft van hun lichaam. Zo zijn ze in staat om afzonderlijk te eten en te schrijven. Met bepaalde activiteiten zoals hardlopen en zwemmen moeten ze elkaar goed coördineren.

tweeling2

3. Abby en Brittany hebben allebei hun rijbewijs, maar moesten allebei afzonderlijk hun examen maken. Abby bestuurt de rechterkant van de auto, terwijl Brittany de linkerkant van de auto behandeld.

tweeling3

4. De twee hebben totaal verschillende persoonlijkheden. Abby houdt van wiskunde en Brittany houdt erg van schrijven.

tweeling4

5. Abby en Brittany vinden het niet erg dat ze een siamese tweeling zijn. Wel haten ze het feit als ze nageroepen worden, of als mensen ongevraagd foto’s van de maken.

tweeling5

6. De Hensel tweeling bekwamen een wereldwijd fenomeen nadat ze in “The Oprah Winfrey Show” verschenen. Toen der tijd waren de meiden slechts 6 jaar oud.

tweeling6

7. De twee wilde in de eerste instantie twee verschillende opleidingen doen op de universiteit. Toch besloten ze hetzelfde programma te volgen, en haalde in 2012 allebei hun bachelor diploma in onderwijs.

tweeling7

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!