Ze Gaf Haar Pup Wat Peuter Speelgoed, Maar Toen Hij Dit Ermee Deed Stond Ik Perplex.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je een hond hebt zul je dit vast wel herkennen: jouw hond is de braafste, slimste en meest briljante hond op aarde. Neem mij als voorbeeld – ook al realiseer ik me heel goed dat mijn hond niet bepaald de intelligentste hond van de wereld is, ik kan de verleiding niet weerstaan om hem een genie te noemen als ik weer eens zie dat hij water drinkt uit zijn drinkbak in plaats van uit het toilet. Maar de genialiteit van mijn hond is niks vergeleken met die van Cooper, de Shih Tzu uit de onderstaande video. Shih Tzu’s komen vaak schattig, maar dom over. Onderschat de kleine beesten echter niet, want als het er op neer komt, zijn het echte puzzelaars!

speelgoed-hond

Bekijk hoe Cooper taken uitvoert die eigenlijk bedoeld zijn voor 3-jarige kinderen. Cooper laat zien dat hij bepaalde concepten snapt die andere mensen misschien moeilijk zouden vinden. Dat heeft hij te danken aan een geometrisch inzicht waar de gemiddelde peuter jaloers op zal zijn.

Ik vind het vervelend om toe te geven, maar nadat ik Cooper heb zien spelen met dit speelgoed moet ik concluderen dat er toch honden zijn die slimmer zijn dan mijn eigen viervoeter. Wat vind jij van Cooper’s gedrag?

Heb jij een hond die net zo slim (of misschien wel slimmer!) is dan Cooper? Deel je mening en dit artikel op Facebook. We zijn benieuwd!