Ze Zetten Camera’s Neer In Het Huis Van Een 98-Jarige Dame En Zagen Haar Vervolgens DIT Doen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 98-jarige Mary herinnert ons eraan dat mensen van haar leeftijd vaak vergeten worden, maar ondanks dat nog steeds springlevend zijn!

Om een dag in het leven van Mary vast te leggen, bracht de filmploeg Voyager een bezoek aan de seniore vrouw in haar kleine appartement. Mary vertelt in alle eerlijkheid hoe het is om alleen in zo’n huisje te leven, zonder gezelschap van vrienden of familie.

De meeste mensen van haar leeftijd zitten in bejaardentehuizen waar ze veel sociaal contact hebben — maar er zijn natuurlijk ook mensen zoals Mary, die simpelweg hun tijd doorbrengen in eenzaamheid. Mary vindt het lastig om zichzelf bezig te houden, want wat moet je als 98-jarige vrouw nou de hele dag doen?

senioren

ZIE OOK: Ze zetten camera’s in een bejaardentehuis, maar hadden nooit verwacht dat DIT zou gebeuren!

In de onderstaande video zien we tevens hoe een paar medewerkers van het verzorgingshuis een bezoek brengen aan Mary. Het bezoek betekent veel voor Mary; het doet haar herinneren aan het belang van sociaal contact en daar is ze voor altijd dankbaar voor. De video heeft uiteindelijk maar één belangrijke boodschap: breng wat meer tijd met je grootouders door.

Bekijk het ontroerende filmpje hieronder en vergeet het niet te delen op Facebook, want alleen zo zorgen we ervoor dat meer mensen gaan beseffen hoe belangrijk het is om contact te onderhouden met je grootouders.

Volg ons op Facebook: