Ze Zetten Camera’s In Een Bejaardentehuis, Maar Hadden Nooit Verwacht Dat DIT Zou Gebeuren!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wij bij Viralmundo vinden het heerlijk als we weer eens een video tegenkomen waarin senioren bewijzen dat je nooit te oud bent om lol te hebben.

Deze video is gloednieuw, maar ik weet zeker dat hij al snel door miljoenen mensen bekeken zal worden. Ik kon niet stoppen met glimlachen toen ik deze video bekeek waarin bewoners van een bejaardenhuis ‘vechten voor hun recht’ om te feesten.

Met hun hilarische parodie op het nummer “Fight For Your Right” bewijzen de bewoners van het bejaardentehuis maar weer dat leeftijd slechts een getal is.

bejaardentehuis, wooncomplex, senioren

Daarnaast laten ze zien dat ze nog steeds de moves in huis hebben, hoe oud ze ook zijn! Van losgaan op de hometrainers tot rocken op hun gitaren, feesten doen ze allemaal op hun eigen manier en het is hilarisch om te zien!

Ze beschikken niet alleen over een flinke dosis humor en energie, maar laten daarnaast zien dat ze diep in hun hart nog jong zijn. Mijn favoriete deel van de video is op 1:53. Ik ga nog niet verklappen wat er precies gebeurt, maar het is absoluut het kijken waard. Als deze video je heeft laten glimlachen, vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden op Facebook!