Er Lijkt Niets Aan De Hand Te Zijn, Maar Blijf Goed Op De Dame Met De Witte Broek Letten…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tegenwoordig lijkt het net alsof iedereen haast heeft. We gaan van de ene naar de andere plek en vergeten om van het leven te genieten.

Dus toen deze seniore vrouw het nummer “Feelin’ Good Ooh La La” voorbij hoorde komen op de radio, besloot ze om eens flink los te gaan! De onderstaande video toont het geweldige moment waarop steeds meer mensen — allemaal in de leeftijd van 65 tot 96 — besluiten om mee te doen en dat allemaal dankzij één seniore vrouw.

De omstanders die rustig aan het winkelen zijn weten niet wat ze meemaken! Deze flashmob was echter niet alleen georganiseerd voor de lol, maar is bedacht door een organisatie die zorg biedt aan de ouderen in Nieuw-Zeeland.

senioren dansen

ZIE OOK: Ouder danspaar neemt plaats op de dansvloer, maar blijf goed naar hun voeten kijken…

Door deze speciale flashmob wilden ze aandacht vragen voor de speciale behoeften van de senioren in het land. Het filmpje bestaat al sinds 2012, maar wordt nog steeds massaal bekeken… en wij snappen wel waarom! Deze senioren bewijzen maar weer dat leeftijd slechts een getal is. Heb je genoten van deze flashmob, vergeet dit filmpje dan niet te delen met iedereen die wel een opsteker kan gebruiken!

Volg ons op Facebook: