Hij Vertrouwde Het Verzorgingstehuis Van Zijn Moeder Niet, Dus Plaatste Hij Een Verborgen Camera. Wat Daarmee Werd Vastgelegd? SCHOKKEND!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Verzorgingstehuizen worden verondersteld er te zijn voor oudere mensen die hulp nodig hebben op hun oude dag.

De seniore bewoners van deze verzorgingstehuizen zijn ook maar mensen en dienen met respect behandeld te worden. Onlangs stelde deze man vast dat er in het verzorgingstehuis conflicten waren geweest tussen zijn moeder en andere bewoners. In eerste instantie verdacht hij alleen de andere bewoners van het tehuis. Hij besloot een verborgen camera neer te zetten in de kamer van zijn moeder. Wat hij ontdekte was ronduit schokkend; zijn moeder werd niet alleen mishandeld door andere bewoners, maar ook door de verplegers.

bejaardentehuis, seniorenbed

ZIE OOK: Ze zetten camera’s in een bejaardentehuis, maar hadden nooit verwacht dat DIT zou gebeuren!

Hij zag op de video hoe een verpleger zijn neus snoot in de lakens en vervolgens het bed opmaakte met diezelfde dekens. Een andere verpleger ging zo ver om de vrouw die aan Alzheimer lijdt te mishandelen. De man liet de beelden aan de manager van de instelling zien, die vervolgens reageerde: “Op basis van wat ik zie, is dit volstrekt onaanvaardbaar en ik zal maatregelen treffen om dergelijk wangedrag in de toekomst te vermijden.” Bekijk de beelden hieronder en deel deze video met zoveel mogelijk mensen om deze wanpraktijken aan de kaak te stellen!