Ze vertrouwde de verzorgster van haar moeder niet, dus plaatste ze een verborgen camera. Wat daarmee werd vastgelegd? SCHOKKEND!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mensen uit de zorg die met ouderen en gehandicapten werken verdienen allemaal ons respect omdat ze zich elke dag van de week volledig inzetten voor de ouderen.

Misschien is dat de reden waarom ik altijd zo teleurgesteld ben als ik iemand zijn verantwoordelijkheden niet serieus neemt. Iemand in elkaar slaan, tenzij het zelfverdediging is, is totaal onacceptabel in mijn wereld en iemand in elkaar slaan die oud en ziek is maar mij buitengewoon boos.

alzheimer

Een dochter uit Argentinië genaamd Miriam Marino was bang over hoe haar 94 jarige moeder met Alzheimer behandeld werd dus besloot ze een verborgen camera te plaatsen omdat ze het vermoeden had dat de verzorgster haar werk niet deed. Maar wat ze op de beelden zag liet haar compleet sprakeloos achter en zag iets waar niemand zich op had voor kunnen bereiden.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!