Ze vertrouwde de verzorgster van haar moeder niet, dus plaatste ze een verborgen camera. Wat daarmee werd vastgelegd? SCHOKKEND!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mensen uit de zorg die met ouderen en gehandicapten werken verdienen allemaal ons respect omdat ze zich elke dag van de week volledig inzetten voor de ouderen.

Misschien is dat de reden waarom ik altijd zo teleurgesteld ben als ik iemand zijn verantwoordelijkheden niet serieus neemt. Iemand in elkaar slaan, tenzij het zelfverdediging is, is totaal onacceptabel in mijn wereld en iemand in elkaar slaan die oud en ziek is maar mij buitengewoon boos.

alzheimer

Een dochter uit Argentinië genaamd Miriam Marino was bang over hoe haar 94 jarige moeder met Alzheimer behandeld werd dus besloot ze een verborgen camera te plaatsen omdat ze het vermoeden had dat de verzorgster haar werk niet deed. Maar wat ze op de beelden zag liet haar compleet sprakeloos achter en zag iets waar niemand zich op had voor kunnen bereiden.