Ze vertellen een 98-jarige vrouw dat ze “te oud” is, maar wat ze vervolgens doet CHOQUEERT iedereen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is het verhaal van een geweldige vrouw genaamd Evelyn. Ze is 98 jaar oud en woont momenteel in een verzorgingstehuis. Zoals veel seniore burgers werd Evelyn afgeschreven als ‘te oud’ om dingen te doen die jongere mensen wel kunnen.

Zo had Evelyn een erg actieve leefstijl doordat ze zich gemakkelijk kon verplaatsen met de auto. Maar op een dag werd haar rijbewijs van haar afgenomen. Niet omdat ze slecht reed, het was puur en alleen door haar leeftijd. Vanaf dat moment raakte Evelyn haar volledige zelfstandigheid kwijt. Gelukkig was er nog een speciale service van het verzorgingstehuis, die iedere week een busje naar de supermarkt stuurde zodat de ouderen hun boodschappen konden doen.

rijden

Tot deze actie op een dag per direct geannuleerd werd, wat een groot probleem was voor veel ouderen die in het verzorgingstehuis woonden. Maar Evelyn liet het er niet bij zitten. Bij lange na niet! Ondanks het feit dat Evelyn haar rijbewijs kwijtraakte, was ze vastbesloten om haar rijbewijs opnieuw te halen. Maar daar houdt dit verhaal nog niet op. Wat er daarna gebeurde? Dit is geweldig… Bekijk het in de video hieronder!