Hij verbergt stiekem een camera in de auto. Maar als hij DIT bij zijn grootmoeder doet? Sprakeloos…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

David Goodings is een Londense radio en TV presentator. Hij is over de jaren heen uitgegroeid tot een ware beroemdheid in zijn stad.

Niet lang geleden was zijn grootmoeder jarig. Voor haar 85ste verjaardag wilde hij iets bijzonders doen. Oma Iris had geen enkel idee dat haar kleinzoon een geweldig verjaardagsfeest gepland had staan. “Ik wilde dit jaar iets totaal anders doen voor mijn grootmoeder,” schreef hij op zijn Youtube kanaal.

“Ze zat in de auto en en dacht dat ze gewoon naar de radio zat te luisteren. Toen kreeg ze de shock van haar leven!” Plotseling wordt de muziek onderbroken. De desbetreffende radiopresentator onderbreekt plotseling de uitzending voor wat lijkt groot wereldnieuws.

autorijden

Maar oma Iris weet NIET wat ze meemaakt wanneer de omroeper plotseling haar 85ste verjaardag aankondigt. Hij zegt: “Het is tijd om naar wat verjaardag berichten te gaan luisteren onze jarige Iris. Ze is vandaag 85 jaar oud geworden!”

Haar kleinzoon had in het geheim alle familie & vrienden over de hele wereld gecontacteerd. Ze spraken allemaal een persoonlijk bericht voor haar in. Neem bijvoorbeeld één van haar kleindochters. Maar er is ook één van haar broer, die aan de andere kant van de wereld woont, in Australië. Oma woont al een tijdje in een verzorgingstehuis. Zoals de meesten van jullie weten gaat het niet zo goed met de ouderen in de zorg sector. Er wordt wereldwijd flink bezuinigd (maar ook veel aandacht besteedt) aan de ouderen sector, ten onvrede van ontzettend veel mensen. De hele familie vond dat oma een speciaal verjaardagscadeau verdient had.

Iris breekt na het horen al snel in tranen uit als ze doorheeft wat er precies gebeurt. Wanneer David opmerkt dat ze emotioneel wordt, zegt hij: “Oma, wordt nou niet emotioneel! Ik wilde je niet van streek maken. We wilden met de hele familie aan je laten zien hoeveel je voor ons betekent.”

Hij vertelde zijn oma dat ze een ster op het internet was geworden. Hij vroeg haar hoeveel keer ze dacht dat haar video inmiddels bekeken zou zijn. “100 misschien?”

Maar oma kon haar oren bijna niet geloven.. De video is namelijk al meer dan 7 miljoen keer bekeken!