De bruid haar vader verschijnt plotseling op de bruidegom zijn vrijgezellenfeest. Wat hij doet?! ONGELOOFLIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bruidegommen houden ervan om hun aanstaande vrouw te verrassen met een te gekke dans op de trouwdag.

De stippelen alles uit. Soms vragen ze hun getuigen zelfs om hulp, om op deze manier alles uit de kast te halen wat erin zit. Dit zorgt vaak voor geweldige videos en opnames van het moment zelf. Maar toch kan het twee kanten op gaan. Of hun performance wordt gewaardeerd en de gasten zijn onder de indruk, of hun skills zijn nog lang niet waar ze moeten zijn. Dit geval eindigt meestal in hilarische opnames van de bruiloft waar iedereen nog lang van kan nagenieten.

feest

Wanneer de aanstaande bruidegom dit gaat plannen, heeft hij natuurlijk talloze opties.
De meeste mannen kiezen ervoor om alles bij elkaar te laten horen. De muziek moet perfect passen bij de dansroutine die ze kiezen. Dit houdt alles natuurlijk nog wel bij de tijd.

Natuurlijk gaat het erom dat de bruid het naar haar zin heeft. Maar in de volgende video heeft de bruidegom echt alles uit de kast getrokken.

Niet alleen bracht hij de gasten de muzikale ervaring van hun leven. Hij plande ook voor haar vader een spectaculaire rol in zijn optreden.

Op het moment dat het allemaal moet gebeuren springt de vader van de bruid plotseling op de dansvloer op het nummer “Can’t Touch This,” door MC Hammer.

Kijk maar eens mee… GE-WEL-DIG!