Schoonmaakster Staat Op Het Punt Een Bed Op Te Maken, Maar Dan Ziet Ze DIT Tussen De Dekens Liggen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het was een normale dag op het werk, maar toen een schoonmaakster van een hotel iets ongewoons tussen de dekens zag liggen, was ze in shock.

Josh en Kyle van Give Back Films besloten de dag van een nietsvermoedende schoonmaakster een stuk beter te maken. Het begon allemaal toen ze reageerde op een vacature schoonmaakster.

De vaste schoonmaakster van het hotel had haar baan opgezegd, dus besloot de hotelmanager haar een kans te geven. Al snel was ze onder de indruk van de nieuwe schoonmaakster, simpelweg omdat ze enorm hard werkte en veel initiatief toonde.

schoonmaakster, schoonmaakwerk, schoonmaakbedrijf, schoonmaker, poetsvrouw

Josh en Kyle vonden dat ze een grote verrassing verdiende, dus zetten ze verborgen camera’s neer in de hotelkamer en verstopten $500 contant tussen de dekens. Ze legden tevens een briefje neer waarop stond dat ze mag gaan genieten van de fooi. Bekijk hieronder het moment waarop de schoonmaakster de enorme fooi ziet liggen, en kijk naar haar reactie… Wauw! Vergeet dit hartverwarmende filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je vindt dat iedereen wel eens zo’n grote verrassing verdient!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!