Jongen van 10 verlaat de winkel op zijn verjaardag met tassen vol schoenen! Waarom? Waanzinnig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kan jij je nog herinneren wat je graag wilde hebben voor je 11e verjaardag? Of als je zelf kinderen hebt, weet je nog wat zij voor hun verjaardag aan je vroegen?

De meeste kinderen weten een hele lijst op te noemen van speelgoed, gadgets en kleding in de weken voor hun verjaardag. Wanneer Gunner Robinson bijna jarig is heeft hij niet een lijst met cadeau’s zoals de meeste kinderen. Gunner is aan het einde van de zomer jarig. Het nieuwe schooljaar gaat voor de kinderen bijna beginnen. Ieder jaar krijgt Gunner naast de nodige schoolspullen zoals een agenda, schriften, pennen en een rugtas een paar gloednieuwe schoenen zodat hij het jaar goed kan beginnen.

schoenen-winkel-goed-doel

Een aantal jaar geleden realiseerde Gunner zich dat niet ieder kind uit zijn buurt zo goed wordt voorbereid voor de eerste schooldag.

Wat Gunner graag voor zijn verjaardag wil? Er voor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen op nieuwe schoenen hun eerste les van het jaar binnen kunnen lopen! Er zijn niet veel kinderen iets voor een ander voor hun verjaardag vragen. Toch is dit precies wat Gunner doet!

Deze jonge man gaat later nog grote dingen bereiken als hij nu al zo’n mooie en sociale instelling heeft! Iedereen in zijn omgeving mag in zijn handjes knijpen dat deze bijzondere jongen bij hen in de buurt woont!

Goed gedaan Gunner, en hou deze gedachte vast! We kunnen niet genoeg van dit soort mensen op de wereld hebben!