Schoolbus vliegt plotseling in brand.. Wat de buschauffeur dan doet, ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De chauffeur van een schoolbus in Maryland in de VS is een ware held.

Ze weet alle 20 basisschool leerlingen uit de brandende bus te redden! De schoolbus vat plotseling vlam. Reneita Smith zat op dat moment achter het stuur. Gelukkig wist zij door snel en slim handelen de 20 jonge kinderen in veiligheid te brengen. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit de bus en was de gele bus gehuld in dikke zwarte rook. Reneita is zelf moeder van twee kinderen. Ze vertelt dat ze niet eens nadacht maar compleet instinctief alle kinderen in veiligheid bracht. Ze ging zelfs nog de branden bus in om nogmaals de controleren of er geen achterblijvers waren. Een echte helden daad van een hele dappere moeder!

schoolbus-kinderen-school

Ik vindt het fantastisch om verhalen te horen over ouders die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de kinderen van een ander veilig en gelukkig zijn. Het laat zien dat ze zelf geweldige ouders zijn en goede mensen zijn!

De bus was na de brand compleet verwoest. Hoe de brand is uitgebroken is nog niet bekent. De ouders van de kinderen zijn Reneita eeuwig dankbaar en zetten haar voor deze heldendaad goed in het zonnetje. Goed gedaan Reneita!

Vergeet de heldendaad van Reneita niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...