Ze vraagt de populairste jongen van de school mee naar het bal, wat hij op Facebook plaatst zal je verbazen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hij zit in de 6e klas en is een populaire jongen op school, speelt verschillende sporten, zingt in het koor en was de prins van het schoolbal.

Zij is een stil meisje uit de 4e klas, ze heeft speciale behoefte omdat ze een geestelijke handicap heeft. Ze ging helemaal niet om met de mensen uit de omgeving van de populaire jongen. Toch heeft ze het zelfvertrouwen om hem mee te vragen als haar dat naar haar schoolbal! Via Facebook vraagt ze hem met een lieve foto of hij met haar mee wil gaan. Zou hij ‘ja’ zeggen?

school-bal

“Ik ga dolgraag met je mee naar het bal Destiny <3 <3" schrijft Grant Kelley onder het Facebook bericht van Destiny! Hij deelt haar bericht op zijn tijdlijn en zorgt ervoor dat iedereen weet dat hij serieus is over het meenemen van Destiny McLemore naar haar schoolbal! De moeder van Destiny is in tranen wanneer te ze hoort dat haar dochter met de populairste jongen van de middelbare school naar het bal gaat! Het is prachtig om te zien hoe gelukkig deze tiener is! Deze jongen heeft haar een geweldige dag bezorgd. Wanneer je hoort wat voor lieve dingen hij over Destiny zegt smelt je hart! Goed gedaan Grant! vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.