Heb jij vlekjes op je suede schoenen? Zoek niet verder! Met deze tip zal dat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is die ene speciale dag, en je besluit speciaal je mooie suede schoenen aan te trekken. Maar dan begint het te regenen, iedereen stond op je tenen en bovendien gooide iemand er ook nog eens koffie overheen! Het liefste trek je ze meteen uit en loopt naar huis voor andere schoenen. Ooit wel eens meegemaakt?

Om ze schoon te maken kun je het beste de schoenen met een suède reiniger inspuiten. Echter, deze manier is vaak ontzettend prijzig. En wij Nederlanders houden er natuurlijk van om zoveel mogelijk geld te besparen.

suede

Maak de schoenen niet schoon met water en zeep, want dan maak je het namelijk alleen maar erger! Je kunt wel proberen om met het stoom van een strijkijzer het vuil weg te halen, maar deze manier is dan weer riskant.

In bijna elke schoenenwinkel verkopen ze een suède bescherming spray. Spuit je schoenen hiermee in zodra je ze gekocht hebt. Maar waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze vrienden van Handig vertellen ons in deze video hoe je je mooie suede schoenen kan vrijmaken van vieze plekjes.

Kijk maar eens mee, en vergeet deze video zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!