Ze Werd Moe Van Haar Oncomfortabele Hakken, Dus Veranderde Ze Het In Iets Wat Iedereen Zou Moeten Hebben.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is bijna onmogelijk om de juiste schoenen te vinden voor elke gelegenheid. Wie is er niet aangekomen op een feestje in een paar hakken terwijl je nog een extra paar voor de zekerheid bij je had? Je wilt er elegant uitzien, maar daarnaast wil je ook comfortabel kunnen lopen. Daarom heeft een geniale ontwerpster dit irritante probleem voor altijd opgelost! De Canadese ontwerpster Tanya Heath is altijd al een innovator geweest. Toen ze haar studie Internationale Betrekkingen en Organisaties afrondde, verhuisde ze met haar man naar Parijs in 1996.

schoen schoenen hakken

Lang zocht ze naar ‘de perfecte schoen’: een schoen die je kan dragen tijdens het uitgaan, op je werk en tevens als je ’s ochtends de kinderen naar school brengt. Echter bestond deze schoen nog niet, dus besloot Tanya dit probleem zelf op te lossen. Ze ging haar eigen perfecte schoen creëren.

schoen

Samen met een team van ingenieurs, technici en ontwerpers, creëerde Tanya een geniale uitvinding: een schoen die voorzien was van een verwisselbare hak.

verwisselbare hak

De schoen kreeg al snel bekendheid sinds hij in Parijs was gepresenteerd.

verwisselbare hak hakken

Vandaag de dag zijn er honderden verschillende modellen. Perfect voor bijvoorbeeld etentjes, paardrijden en nog veel meer. Als je deze hoge hakken aanhebt en je wordt moe, dan haal je heel eenvoudig de hak van de schoen af. Wat een geniale uitvinding!

verwisselbare hak

Wat vind jij van deze uitvinding? Zou jij dit soort hakken gaan dragen? Laat het weten en DEEL deze uitvinding met al je vrienden op Facebook!