Dit veelvoorkomende huishoudelijke ingrediënt VERNIETIGT schimmel. Ik moet dit hebben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In ieder huis ontstaat er over de jaren heen wel eens wat schimmel. Nu zou je denken dat het je gelijk bakken met geld kost om dit te verwijderen, omdat het door een speciaal bedrijf verwijderd moet worden. Maar niets is minder waar…

Wist jij dat er een handje vol met standaard schoonmaakmiddelen is die binnen no-time de schimmel verwijderd? Als ik dit toch eens eerder wist had dat mij ontzettend veel moeite bespaard. Dat zal ik je vertellen, Waterstofperoxide, ook aangeduid als zuurstofwater, is een anorganische verbinding van waterstof en zuurstof, met als brutoformule H₂O₂. Het werd in 1818 ontdekt door Louis Jacques Thénard. Niet alleen werkt dit middeltje tegen schimmelvorming in huis.

schimmel verwijderen

Het kan in combinatie met wat afwasmiddel de meest hardnekkige vlekken verwijderen uit kleding. Maar dat is nog niet alles; je tandenborstel kan een broedplek zijn voor verschillende bacteriën. Laat je borstel gewoon een paar minuutjes weken in dit middel en hij is zo goed als nieuw. Bekijk de onderstaande video om achter nog meer handige tips te komen en vergeet dit nuttige artikel niet te delen op Facebook als je er iets aan hebt gehad.