Hij Spuit Scheerschuim Op De Wasbak. De Reden Waarom? BRILJANT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan


De meeste mensen gebruiken scheerschuim bij het scheren. Logisch natuurlijk, want daar is het ook voor bedoeld. Maar wist je ook dat je scheerschuim voor vele andere doeleinden kan gebruiken? Scheerschuim is namelijk een handig hulpje in het huishouden!

In deze video geeft HouseholdHacker ons 5 handige tips om scheerschuim in het huishouden te gebruiken. Zo laat hij zien hoe je gemakkelijk verfvlekken van je handen verwijdert door gebruik te maken van scheerschuim. Daarnaast toont hij hoe je simpel en snel kalk van je kraan af krijgt.

badkamer

Naast de vijf tips die HouseholdHacker geeft, hebben wij nog twee andere tips gevonden die handig gebruik maken van scheerschuim.

Tip 1: Spiegels

Om te voorkomen dat je spiegel in de badkamer beslaat, kun je deze inwrijven met wat scheerschuim. Smeer de spiegel in de badkamer goed in met het scheerschuim en verwijder het schuim vervolgens met een droge doek. Tijdens het douchen zal je spiegel dan niet beslaan.

Tip 2: Oven

Naast dat scheerschuim een handig hulpje in de badkamer is, kan het ook goed van pas komen in de keuken. Wist je dat je de oven in een handomdraai schoon kan maken, zonder urenlang te hoeven boenen? Spuit het scheerschuim op de bakplaten en zorg dat alles goed bedekt is in schuim. Doe de ovendeur weer dicht en zet de oven een half uurtje op vijftig graden. Tot slot nog even afvegen en voila, je oven is weer als nieuw!

Bekijk hieronder de 5 andere handige tips. Vond je deze video nuttig, vergeet hem dan niet te delen met vrienden op Facebook!