Je Gelooft Nooit Waarom Deze Man Scheerschuim In Zijn Auto Heeft Liggen… Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het spreekt voor zich dat rondrijden met beslagen autoruiten erg gevaarlijk is. Daarom geven we je vandaag de tip die je nodig hebt om een beslagen autoruit te voorkomen!

Hoewel de herfst en de winter mooie jaargetijden zijn, krijgen we steeds meer te maken met koude ochtenden en beslagen autoruiten. Een beslagen autoruit belemmert niet alleen je zicht, maar het is ook nog eens levensgevaarlijk. Bovendien kun je een boete van 220 euro krijgen voor het rijden met beslagen ramen.

Maar hoe voorkom je een beslagen autoruit nou op een makkelijke en goedkope manier? Wel, wat veel mensen niet weten is dat het makkelijk op te lossen is met een huishoudelijk product dat iedereen wel in huis heeft.

scheerschuim autoruit

Dit scheelt behoorlijk in de portemonnee omdat je geen vochtvreters hoeft te kopen. Heb je echt heel veel last van beslagen ruiten? Dan is het een idee om in een sok wat kattenbakkorrels te doen. Dit absorbeert namelijk het vocht. Wees dus goed voorbereid en bekijk het onderstaande filmpje hoe je te werk gaat met scheerschuim in de auto om beslagen ruiten te voorkomen. Vond je dit een nuttige tip en wil je je vrienden een handje helpen deze winter, vergeet deze tip dan niet met hen te delen op Facebook!

Volg ons op Facebook: