Hij haalt zijn scheermes 20 keer over een broekspijp heen. De reden? Briljant bedacht!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gebruik jij scheermesjes en worden deze regelmatig bot waardoor je steeds een nieuw mesje moet kopen? Gelukkig kun je scheermesjes langer scherp houden met de onderstaande, handige tip.

Helaas zijn scheermesjes erg duur en gaan niet zo lang mee als ik zou willen. En als er iets vervelend is dan is het wel scheren met een bot mesje! Is naar jouw idee je scheermesje al niet meer te redden? Denk dan opnieuw, want met de onderstaande truc kun je je scheermesjes langer scherp houden.

Met een heel eenvoudig kledingstuk zoals een spijkerbroek zorg je er al voor dat een mesje zes maanden meegaat. De levensduur van de scheermesjes wordt met deze truc dus aanzienlijk verlengd en wat dacht je van de besparing die dit op jaarbasis oplevert?

scheermes scheermesje scheermesjes scheermessen gilette

Het beste aan dit trucje is dat het goedkoop, snel en makkelijk is waardoor iedereen het kan toepassen. Bekijk in de onderstaande clip hoe dit trucje precies werkt. Succes gegarandeerd! Zo kun je als vrouw zijnde nóg langer genieten van zachte, haarloze benen, of natuurlijk met een perfect geschoren baard als je een man bent. Vond je dit een nuttige tip en wil je je vrienden helpen, vergeet dit trucje dan niet met hen te delen op Facebook!

Volg ons op Facebook: