3-Jarige Kunstschaatsster Liet De Harten Van Het Publiek Smelten Toen Ze DIT Deed… Geen Wonder Dat Dit Viral Gaat!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze zeggen dat het goed is om een kind al van jongs af aan een interessante vaardigheid mee te geven, maar wat dit meisje kan is pas echt uitzonderlijk!

Dit meisje is misschien wel eerder in staat om te schaatsen dan om te lopen! Als haar ouders ervoor zorgen dat ze gemotiveerd blijft en blijft doen wat ze leuk vindt, dan weet ik zeker dat ze ooit Olympisch goud gaat winnen.

Hoewel ze pas over een paar jaar mee mag doen aan officiële wedstrijden, durven we nu al met zekerheid te zeggen dat ze een hele grote gaat worden in de schaatssport wereld. Tevens is het bewezen dat wanneer kinderen al van jongs af aan een atletische sport leren, hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden flink toenemen, wat alleen maar positief is.

schaatsen, schaatskleding, schaatsuitrusting

ZIE OOK: 16 schaatsers staan klaar in vier rijen, maar kijk goed naar hun benen zodra de muziek start…

Zolang dit kleine talent blijft doen wat ze leuk vindt, zal ze haar ouders voor altijd dankbaar zijn. Zij hebben er immers voor gezorgd dat ze al van jongs af aan op het ijs stond. Bekijk in de onderstaande video hoe dit meisje iedereen weet te entertainen op het ijs en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden als je dit net zo knap vindt als wij!