Sarah McLachlan zingt samen met Pink het prachtige nummer “Arms Of The Angel”, kippenvel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tijdens de Amerikaanse Music Awards in 2008 laten Sarah McLachlan en Pink het publiek genieten van een prachtig duet.

De getalenteerde zangeressen en songwriters zingen het nummer “Arms Of The Angel”. Ik kreeg kippenvel toen ik dit nummer voor de eerste keer hoorde. Hoewel beide zangeressen uit een ander muziek genre komen passen hun twee stemmen zo mooi bij elkaar! Deze bijzondere samenwerking tussen Pink en Sarah McLachlan kwam tot stand toen de twee elkaar ontmoette op de 50e verjaardag van Ellen Degeneres. Ellen vertelt daar aan Sarah dat ze Prince het nummer had horen spelen in een van zijn shows en dat ze toen uit volle borst heeft meegezongen. Sarah krijgt spontaan een idee. Ze moet gelijk aan Pink denken. Met haar mooie stemgeluid en ruige rock klank zullen ook zij een prachtige uitvoering van dit mooie nummer kunnen maken.

pink-optreden

Sarah schreef het nummer “Angel” in 1997 over de pianist van de Samshing Pumpkins die overleed aan een over dosis heroïne in 1996. Het nummer stond toen maar liefst 29 weken op in de Billboard Top 100! Het was een regelrechte hit. Hoewel het nummer alweer een aantal jaren oud is komt het je waarschijnlijk bekend voor. Het wordt namelijk nog steeds gebruikt in reclames en als achtergrond muziek in films en series.

Ben jij ook zo onder de indruk van dit prachtige duet? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!