Baby Olifant Wil Groep Toeristen Benaderen, Maar Dan Doet De Moeder DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een groep safari toeristen was nietsvermoedend het Zuid-Afrikaanse Kruger National Park aan het verkennen, toen er plotseling iets bijzonders gebeurde.

Het Krugerpark is een omvangrijk wildpark in het noordoosten van Zuid-Afrika, op de grens met Zimbabwe en Mozambique. Het is een van de bekendste wildparken in Afrika en trekt jaarlijks een groot aantal toeristen. In deze video ziet één zo’n groep toeristen een moeder olifant die een haast menselijke opvoeding geeft aan haar kalf. Moeder olifant en haar kalf maken de oversteek en worden genaderd door de groep toeristen. De kleine olifant is erg nieuwsgierig en besluit een kijkje te gaan nemen, maar op dat moment grijpt de moeder in…

safari, safari in Afrika, Afrika safari, toeristen, Afrika toerisme

ZIE OOK: Man wordt herenigt met gorilla die hij 5 jaar lang had opgevoed. De reactie van de gorilla zal je shockeren!

Het is alsof ze duidelijk wil maken dat er ‘niet met vreemden gepraat mag worden.’ De moeders onder ons zullen deze mama olifant ongetwijfeld begrijpen! Bekijk de video van de beschermende moeder olifant hieronder en vergeet dit filmpje na afloop niet te delen met alle dierenliefhebbers en moeders op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!