Ze Betreedt De Arena Met Haar Paard—Zodra Ze Haar Mantel Afdoet Weet Ze Iedereen Te Verbazen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 23-jarige Laura Sumrall heeft een prachtig optreden voorbereid voor de Kentucky Reining Cup 2015, waarbij paarden en jockeys spectaculaire atletische manoeuvres uitvoeren.

Haar optreden werd al meer dan 9.000 keer gedeeld op Facebook en ze won er zelfs de “2015 World Championship Freestyle Reining” wedstrijd tijdens de Kentucky Reining Cup mee. Met haar optreden, geïnspireerd op de bekende animatiefilm Frozen en onder begeleiding van het nummer “Let It Go”, weten Laura en haar prachtige paard Wimpys Top Model iedereen te verbazen. De gouden combinatie van een prachtig paard, een knap kostuum en fantastisch inlevingsvermogen zorgden ervoor dat ze de eerste prijs wisten te behalen. En dat vinden wij meer dan terecht!

paard

“Met mijn optreden heb ik veel meisjes geïnspireerd om paard te gaan rijden en dat maakt me erg gelukkig,” vertelt ruiter Laura. Geniet hieronder van haar uitzonderlijke optreden en vergeet deze video niet te delen met alle paardenliefhebbers op Facebook — ik weet zeker dat ze onder de indruk zullen zijn!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!