Ze Pakt Een Schaar En Begint In Haar Oude BH Te Knippen. De Reden? Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb je nog ergens oude bh’s liggen die je eigenlijk liever weggooit? Lees dan snel verder, want je kunt ze namelijk heel eenvoudig omtoveren tot iets dat functioneel én comfortabel is!

En het beste van alles is dat je niet veel materialen nodig hebt. Wist je dat je een oude bh namelijk kan transformeren tot een handige rugloze bh? Jazeker! Ik kan niet wachten om zelf aan de slag te gaan met dit eenvoudige doe-het-zelf project. De maker van deze video, Ray Lee, kreeg vaak de vraag hoe je zo’n bh zonder achterkant nou precies maakt. Wel, in deze video geeft ze het verlossende antwoord. Met deze briljante tip heb je wél het comfort van een beha, maar géén lelijke band op je rug!

bh

ZIE OOK: Ze knipt een gat in haar legging, maar kijk wat er gebeurt als ze het vervolgens uitspreidt.

De laatste keer dat ik verliefd werd op een creatief doe-het-zelf project dat een kledingstuk bevat, was toen ze een simpele mannen onderbroek omtoverde tot een functionele en mooie sport bh. Voor dat project hadden ze alleen een kledingstuk en een schaar nodig. Alles wat je voor deze rugloze bh nodig hebt is een bh, een schaar, naald en draad of een naaimachine. Wat een snelle en leuke manier om geld te besparen. Ga jij het zelf proberen? Bekijk de handige tutorial hieronder en vergeet deze video niet te delen als je er wat aan gehad hebt!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!