Hij Begint “Purple Rain” Te Zingen, Maar Kijk Naar Zijn Handen Als De Camera Uitzoomt. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tijdens de 60e verjaardag van Howard Stern in 2014, trad Adam Levine samen met Train op en zetten ze een prachtige vertolking van ‘Purple Rain’ neer.

Vanwege het overlijden van Prince besloot de Howard Stern Show dit fragment op YouTube te zetten. De meeste mensen kennen Adam Levine als de frontman van de band Maroon 5, maar wist je dat hij ook een geweldige gitarist is? In deze video wordt duidelijk dat Adam Levine over briljante gitaar vaardigheden beschikt, die we niet vaak van hem te zien krijgen.

Op 3:40 vertolkt hij Prince’s legendarische gitaarsolo, en op dat moment kreeg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Prince inspireerde veel muzikanten, onder wie Adam Levine. We hoeven er niet meer woorden aan vuil te maken; dit eerbetoon zegt genoeg.

rockband

Nadat Prince overleed op 21 april 2016, vertelde Levine aan People, “Ik zal de geweldige tijd die we samen hadden altijd blijven herinneren. Ik werd voortdurend door hem geïnspireerd, vooral hoe hij op muzikaal vlak altijd zijn eigen ding deed.”Geniet van dit krachtige eerbetoon aan Prince en vergeet dit optreden niet te delen met je vrienden op Facebook!