Heb Je Een Kapotte Rits Die Maar Niet Wil Sluiten? Dit Is DE Manier Om Hem Te Repareren!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We kennen het allemaal wel: sta je net voor de spiegel om je favoriete kledingstuk aan te trekken, gaat de ritssluiting kapot. Wat nu?! Je hebt immers geen tijd meer om na te denken welk kledingstuk je nu weer aan moet trekken. En wat dacht je van de rits van je portemonnee, rugtas of koffer die het begeeft? Het kan behoorlijk frustrerend zijn om een kapotte rits te maken. Je kan er natuurlijk voor kiezen om hem te laten maken, maar daar zitten ook weer kosten aan verbonden… tot nu!

rits repareren rugtas rugzak kledingstuk portemonnee

De video die je zo te zien krijgt kan erg goed van pas komen op momenten dat je te maken krijgt met een kapotte rits. In het filmpje wordt namelijk gedemonstreerd hoe je makkelijk en snel een oplossing vindt voor je kapotte rits. Of het nu gaat om de rits van je rugtas, portemonnee of broek, wij hebben de oplossing! Dit trucje heb ik zelf toegepast op de kapotte rits van mijn portemonnee en ik moet je zeggen dat het probleem verholpen was in slechts 4 minuten! Geloof me, ik ben echt een onhandig iemand, maar dit trucje was zelfs voor mij een eitje. Ik ben zo blij dat ik EINDELIJK de oplossing heb gevonden voor dit irritante probleem. Vond je dit een nuttige tip, vergeet dit handige filmpje dan niet te DELEN met je vrienden op Facebook. Ik weet zeker dat al je vrienden je enorm dankbaar zullen zijn!