Als Je Denkt Dat Ze Een Normale Danseres Is, Denk Dan Opnieuw. Zodra Ze Opstaat Laat Ze Iedereen VERBIJSTERD Achter!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Welkom in de wereld van ritmische gymnastiek, waar sportiviteit, acrobatiek en pure emotie samenkomen. Het verschil tussen ritmische gymnastiek en de reguliere competities is dat de dansers meestal gebruik maken van hoelahoeps, linten, medicijnballen en meer in hun routines. Deze atleten zijn misschien leuk om naar te kijken, maar waartoe ze in staat zijn is niet te geloven. In de onderstaande clip zien we hoe de Russische wereldkampioene en ritmische gymnast Daria Kondakova een adembenemende routine uitvoert door gebruik te maken van een bal.

acrobatische danseres atletiek dansen medicijnbal

Hoewel het een korte act is, was ik zeer onder de indruk van haar ongelooflijke talent. Ze weet haar routine foutloos uit te voeren en toen ze net begon met haar optreden, was ik al compleet omvergeblazen. Wat ik knap vind aan Kondakova’s routine is dat ze de ‘normale’ bewegingen weet uit te voeren terwijl ze de bal perfect in balans houdt als een echte professional. Misschien ligt het aan mij, maar ik kan me niet voorstellen hoe het is om zulke complexe dingen tegelijkertijd uit te voeren. Wat vind jij van haar performance? Laat het weten in de reacties en DEEL dit artikel met alle sportievelingen op Facebook!