PAS OP: Chinese fabrikanten verwerken plastic in hun rijstkorrels. Op DEZE manieren kun je het herkennen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We denken vaak veel na over de hoeveelheid suiker of cholesterol binnen krijgen. Dat is natuurlijk verantwoord en slim om te doen. Fabrikanten moeten een gedetailleerde lijst van ingrediënten op de zijkant van de verpakking van levensmiddelen zetten. Dit doen ze zodat we de beslissing voor onszelf kunnen nemen of we het product gaan opeten. De enige manier hiervoor is als we goed geïnformeerd worden, toch?

Maar wat als ik je zou vertellen dat er onlangs een belangrijke en gevaarlijke ontdekking is gedaan over verpakte rijst? Er is onlangs een angstaanjagende ontdekking gedaan dat fabrikanten in China hun rijst verwerken met synthetische middelen.

rijst1

Op deze vier manieren kun jij testen of de rijst die jij koopt verantwoord is om te eten:

1. Zinken of drijven

Meng 1 of 2 eetlepels ongekookte rijst in een glas water. Authentieke rijst is qua gewicht zwaarder, en zal dus naar de bodem van het glas zinken. Bewerkte rijst zal in het glas blijven drijven.

2. Schimmelvorming

Kook een klein beetje rijst en plaats het in een bakje. Laat het vervolgens een paar dagen staan. Als je gaat kijken, en er heeft zich nog geen schimmel gevormd, is het waarschijnlijk dat de rijst bewerkt is met synthetische plastic stoffen.

3. Goed blijven opletten

Blijf altijd goed opletten als je je rijst kookt. Als er zich een dikke laagt residu op het water vormt, is er een reden om je druk te gaan maken.

4. Verwarmen met vuur

Als een vlammetje bij de ‘neppe’ rijst komt, zal deze vrijwel direct smelten, en in sommige gevallen een zoete deur achterlaten. Ja, het zal er ongeveer hetzelfde uitzien als bij de verbranding van plastic.

rijst3

In de onderstaande video wordt het nog eens dunnetjes voor je op een rijtje gezet:

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!