Het Lijkt Op Een Normale Camper, Maar Zodra Je Ziet Wat Ze Eruit Trekt? Dit is GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Natuurlijk ziet deze retro camper er leuk uit — maar is hij ook functioneel? Dat mag je zelf bepalen nadat je hebt gezien wat voor geweldige dingen hij allemaal kan doen!

In de onderstaande video geeft de eigenaar je een rondleiding door de camper, relaxt hij op het bed, trekt alles uit de multifunctionele rekken en compartimenten… en tegen het einde van deze video weet ik 100% zeker dat jij ook zo’n camper wilt hebben.

Nadat ik zag hoe het allemaal functioneerde werd ik pas écht verliefd. Ontworpen om de reiziger alles te geven wat hij nodig heeft op een roadtrip of een weekendje weg, zijn Gidgets zelfvoorzienend en milieuvriendelijk.

camper reizen

ZIE OOK: Autoschadebedrijven willen niet dat je dit trucje ziet, maar het kan je een hoop geld besparen!

Compleet voorzien van een watertank, afvalbak en gemaakt van natuurlijk hout van duurzame leveranciers, biedt de camper volledig functionerende technologie en anti-diefstal apparatuur met knipperende lichten, geluid en een zogenaamde ‘SOS paniekknop’. Zo voelen ze passagiers zich veilig tijdens de reis. De Gidget beschikt tevens over een groot glazen kookplaat fornuis met een volledig functionele keuken.

Je kunt slapen onder duizenden sterren dankzij het 1500 mm brede dakraam, tv-kijken in bed, of genieten van een game- of filmnacht met familie en vrienden. Oh, en voordat ik het vergeet, daarna kun je lekker gaan slapen in een uiterst comfortabel queen size bed! Geniet van de tour hieronder. Ben je onder de indruk van deze camper, vergeet deze video dan niet te DELEN met vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: