Hij Liep 2 Uur Door De Sneeuw Voor Een Sollicitatie, Maar Toen Veranderde Een Ontmoeting Zijn Leven Voorgoed.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Restauranteigenaar Art Bouvier stond op de parkeerplaats van zijn restaurant toen hij een 18-jarige jongen door een sneeuwstorm zag lopen.

Art liep naar de jongen toe en vroeg waar hij heen ging. De 18-jarige jongen genaamd Jhaqueil Reagen zei dat hij zich moest haasten omdat hij een sollicitatiegesprek had. Toen hij het adres noemde, besefte Art dat het nog ruim 10 kilometer lopen was, terwijl hij er al 6 kilometer op had zitten.

Art raadde de jongen aan om de bus te nemen, en vervolgens scheidden hun wegen zich. Een half uur later moest Art een boodschap doen en tot zijn grote verbazing zag hij de jongen aan de andere kant van de weg, nog steeds lopend in de heftige sneeuwstorm.

sollicitatiegesprek, sollicitatie

“Waarom ben je niet met de bus gegaan?” vroeg Art. Jhaqueil zei dat hij het zich niet kon veroorloven totdat hij een baan had gekregen. Art was zo gechoqueerd door zijn antwoord dat hij aanbood hem naar het sollicitatiegesprek te brengen. Tevens zei hij tegen de jongen dat hij van harte welkom was om bij hem in zijn restaurant te komen werken, mocht hij de baan niet krijgen.

Hoewel de baan waar deze 18-jarige jongen naar op zoek was een laag salaris had, was hij toch bereid om 16 kilometer in een sneeuwstorm af te leggen. Uiteindelijk kreeg Jhaqueil de baan niet, maar werkt nu wel in Art’s restaurant waar hij een beter loon én betere voorwaarden krijgt. Bekijk de hartverwarmende video hieronder en deel deze met je vrienden als je hier net zo van onder de indruk bent als wij!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!