Deze Poema Zat 20 Jaar Vastgeketend. Kijk Wat Er Gebeurt Als Hij Zijn Vrijheid Terugkrijgt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mufasa de poema heeft meer dan 20 jaar vastgeketend gezeten in de bak van een oude pick-up truck, totdat Animal Defenders International in actie kwam. Eindelijk krijgt hij de kans om echt een dier te zijn.

De poema was in bezit van een illegaal circus in Peru. Waarschijnlijk is het dier als baby verkocht aan het circus, waar hij vervolgens in de achterbak van een pick-up truck moest overleven. “Het was hartverscheurend om te zien hoe Mustafa geketend naast allerlei gereedschap in een pick-up truck lag,” zei Jan Creamer, voorzitter van Animal Defenders International. “Het was alsof hij al bijna was overleden.” De organisatie zorgde ervoor dat hij werd bevrijd en de medewerkers brachten hem naar het Tambopata reservaat in de jungle van de Amazone.

poema peru amazone reizen

ZIE OOK: Man wordt herenigt met gorilla die hij 5 jaar lang had opgevoed. De reactie van de gorilla zal je shockeren!

De komst van Mustafa was goed voorbereid zodat hij een zo natuurlijk mogelijk leven kan leiden. In de onderstaande video zie je de poema zijn eerste stappen in de richting van de vrijheid nemen, een prachtig moment. Vergeet deze video niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook als je vindt dat deze organisatie goed werk heeft verricht!