Deze Hond Ging Iedere Dag Naar Het Bos. Als Je Ziet Waarom Ben Je Stomverbaasd!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vriendschappen tussen dieren van verschillende rassen komen vaker voor dan je denkt. De hond Tinni en de wilde vos Snusen zijn daar een goed voorbeeld van.

De twee dieren zijn beste maatjes geworden toen zij elkaar in het bos tegenkwamen. Hond Tinni woont in Noorwegen met zijn eigenaar, fotograaf Torgeit Berge, die deze bijzondere vriendschap op camera vast wist te leggen.

De fotograaf is tevens hondenbezitter en criticus van de bontindustrie. Zo strijdt hij onder meer tegen de handel in vossen die opgesloten zitten in kleine kooien om gedood te worden voor hun vacht. Bekijk hieronder de bijzondere fotoserie van de vriendschap tussen hond en vos. Dit is de betekenis van ware vriendschap!

vakantie noorwegen

”Vossen lijken in hun persoonlijkheid en gedrag op honden. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik aan de duizenden vossen zoals Snusen denk, die hun hele leven opgesloten zitten in een kooi,” vertelt Torgeir Berge.

 rondreis door noorwegen

”Ik weet zeker dat Snusen en Tinni zich verschrikkelijk zouden voelen in een klein hok in een bontfokkerij. Wat een afschuwelijke gedachte.”

rondreis zuid noorwegen

Gelukkig is Snusen wild en vrij. Deze twee dieren hebben het voorrecht om rond te rennen en de bossen van Noorwegen te verkennen. Ze zijn veel te druk met spelen dat ze nauwelijks reageren op Torgeir Berges aanwezigheid!

noorwegen rondreizen

Dit is ware vriendschap!

noorwegen bergen

cultuur noorwegen

bergen noorwegen

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!