Deze Dappere Lifeguard Was Even Vergeten Dat De Camera Liep Toen Hij DIT Deed…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op een noodlottige dag langs de kust van Bondi Beach, Australië, gebeurde er iets dat het hele strand deed opschrikken. Een kleine meid besloot een stukje te gaan zwemmen, maar plotseling werd ze meegesleurd door de hoge golven.

Ze kon geen kant op, zwaaide hevig met haar armen en schreeuwde om hulp. Net voordat ze kopje onder ging, zag strandwacht Terry haar zwemmen. Op dat moment rende hij het water in met zijn surfplank om haar zo snel mogelijk te redden. Hij trok haar uitgeputte lichaam uit het water en zorgde dat ze veilig op zijn surfplank terecht kwam.

In een interview met de heldhaftige lifeguard probeert Terry zijn tranen in bedwang te houden terwijl hij de angstaanjagende ervaring beschrijft. De ervaring heeft hem niet alleen op professioneel gebied geraakt, maar het heeft ook veel impact gehad op zijn persoonlijke leven.

reddingsbrigade, lifeguard, zwemvest, reddingsvest

ZIE OOK: Deze baby viel in het water, maar in plaats van dat hij verdronk, gebeurde er iets ongelooflijks.

Terry stond namelijk op het punt om vader te worden toen zijn zoon vast kwam te zitten in het geboortekanaal tijdens de bevalling. De baby overleed als gevolg van gebrek aan zuurstof. Dit vreselijke verlies blijft Terry motiveren om strandwacht te zijn. Hij wil voorkomen dat andere ouders een dergelijk verlies te verwerken krijgen.

De tranen in de ogen van Terry zijn voor iedere ouder genoeg om te beseffen dat ze dankbaar moeten zijn dat hun kind gezond is en voor de dappere mannen en vrouwen die elke dag hun leven riskeren om de veiligheid van onze kinderen te garanderen. Bekijk de heldhaftige reddingsactie hieronder. Terry is een superheld!

Volg ons op Facebook: