Politievrouw houdt de stervende baby stevig vast. Dan besluit ze hem te helpen op de enigst mogelijke manier. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Agente Luisa Urrea gaat momenteel het hele internet over door haar simpele daad.

Een vrouw genaamd Edinora was sinaasappelen aan het verzamelen in een Colombiaans bos toen ze plotseling gekrijs hoorde. Geshockeerd van wat ze hoorde besloot ze op het geluid af te gaan. Toen ontdekte ze het ondenkbare: een achtergelaten pasgeboren baby.

agente

Politie agente Urrea werd direct op de hoogte gesteld. Het nog jonge kind was door haar moeder achtergelaten voor onbekende redenen. Niet alleen was haar navelstreng nog aanwezig, de baby was langzaam aan het sterven van de honger.

Urrea’s moederlijke instinct nam het direct over. Ze besloot direct actie te ondernemen.

agente2

Urrea was namelijk niet lang geleden zelf moeder geworden, en besloot de baby te voorzien van borstvoeding. Dit was uiteindelijk de redding geweest voor de baby.

De video waarin Urrea het kleintje borstvoeding heeft werd op Facebook gepost. Sindsdien is het al door honderdduizenden mensen bekeken. Ze wordt op het internet geprezen door haar heldendaad. Als Luisa hier niet was geweest had het kleintje het waarschijnlijk nier overleefd.

agente3

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!