Een pitbull ziet dat een vrouw aangevallen wordt. Hij twijfelt geen moment en besluit haar leven te redden. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je hoort niet vaak positieve verhalen over Pitbulls in het nieuws tegenwoordig. Vaak worden deze honden op de verkeerde manier opgevoed. Denk hierbij aan illegale hondengevechten of gewoon onwetendheid.

Maar deze hond, genaamd Hero, is daar een tegenovergesteld voorbeeld van.

pitbull1

Hero was toen der tijd een zwerfhond die probeerde zijn weg te vinden op de straten van Knoxville, Tennessee. Hij hoorde op een dag dat er een worsteling plaatsvond, en besloot een kijkje te nemen.

Hij zag dat een man een vrouw aanviel met mes. Ondanks dat hij de vrouw nog nooit gezien had, nam zijn beschermende instinct het over.

De arme hond werd 5 keer gestoken in een poging om de vrouw te redden.

pitbull2

De twee agenten die de melding kregen wisten dat de hond het wellicht niet zou overleven. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, en moest onder het mes.

Hero moest vechten voor zijn leven.

pitbull3

Toch wist deze heldhaftige hond de aanval te overleven. Als hij niet sneller behandeld was geweest had hij het waarschijnlijk niet overleefd.

Toen Carla Welch het verhaal hoorde, wist ze dat ze iets moest doen.

pitbull4

Carla is namelijk eigenaresse van een eigen organisatie die zich inzet voor het welzijn van pitbulls. Ze besloot een fundraiser op te starten die de kosten van Hero’s operatie zou moeten dekken.

Momenteel wordt het hard gezocht naar een adoptiegezin voor Hero. Ik weet zeker dat deze lieve hond snel een nieuw liefdevol baasje zal vinden!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!