9-jarig meisje ziet ‘roze beentjes’ trappelen in het gras. Als ze een kijkje gaat nemen vindt ze het ONDENKBARE!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De negenjarige Elysia was aan het spelen vlakbij haar huis in Indiana, Verenigde Staten. Het was op dat moment op het begin van de dag, en de temperatuur steeg snel.

Op dat moment zag Elysia iets in de bosjes. “Ik zag roze-kleurige beentjes trappen,” vertelt ze. Als eerst dacht ze dat het een speelgoed pop was, maar realiseerde zich al snel dat het om een echte baby ging. “Ik wist dat het in leven was en dat ik iets moest doen,” aldus Elysia. Ze twijfelde geen moment en haalde haar moeder om dit bizarre verhaal te vertellen. Ze was naakt, huilde en haar huid was verbrand door de hete zon.

redden

Maar dat was nog niet alles. De placenta en navelstreng zaten nog vast aan het lichaampje. Deze arme pasgeboren baby was slechts een paar uur oud toen Elysia haar vond. Haar moeder was nergens te bekennen. Het meisje was hoogstwaarschijnlijk vrijwel direct na de bevalling door haar moeder achtergelaten. Elysia’s moeder, Heidi, pakte het kleine meisje op en belde onmiddellijk de hulpdiensten.

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over dit onbekende meisje en haar reddende engel Elysia, die hoogstwaarschijnlijk haar leven redde.