Zijn baasje ligt bloedend in de woestijn. Hoe de hond haar leven redt? Onvoorstelbaar!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen duursporter Danelle Ballengee het hondje Taz in een dierenasiel zag, was het liefde op het eerste gezicht.

Het duurde niet lang tot het koppel uitgroeide tot beste vrienden, en reisden samen de wereld rond. In 2002 wist Danelle, één van de beste atleten in extreme sporten van de wereld, dat Taz de ideale trainingspartner voor haar was. Dit had ze ook wel nodig als topsportster. Danelle had een intensief trainingsprogramma om haar conditie te onderhouden en te verbeteren. Als inwoner van de Amerikaanse staat Utah trainde ze vaak met Taz in de rotsachtige woestijnbergen. Tijdens één van hun vele trainingsdagen zou hond Taz, wiens leven door Danelle aanzienlijk was verbeterd sinds zijn verblijf in het asiel, haar een hele grote dienst bewijzen.

woestijn

Op de bewuste dag liepen de twee vrienden door één van de vele canyons van Utah. Plotseling viel Danelle van een klif en brak haar heup. De kans dat iemand haar in deze kloof zou vinden was minimaal. Ze bloedde hevig. Het zou niet lang duren totdat ze de dood in de ogen zou kijken.

Maar Taz merkte al snel op dat er iets goed mis was, en voor Danelle het wist, ging hij hulp halen. Hij rende enkele kilometers naar een nabijgelegen stadje. Hij leidde het reddingsteam naar de plek des onheils.

woestijn1

Danelle werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar artsen in staat waren om het bloeden te stoppen. De artsen zeiden later dat Danelle zonder Taz het ongeluk waarschijnlijk niet had overleefd en alleen in de woestijn was gestorven.

Het is net de echte Lassie” vertelde Danelle aan Oprah Winfrey in een interview.” Hij maakte het tot zijn opdracht om mij te redden. Hij wist precies wat hij deed.”

Taz werd beloond voor zijn moed, en terecht!

woestijn2

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!