Kleine kitten denkt dat zijn baasje verdrinkt in de badkuip. Zijn reactie gaat momenteel als een lopend vuurtje over het internet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dus, wat gebeurt er als je verdrinkt in je eigen badkuip?

De vrouw uit deze video is erachter gekomen dat ze zich niet druk hoeft te maken als zo’n ongeluk zou gebeuren. Haar kleine kitten zal namelijk ten alle tijden klaarstaan om een geweldige reddingsactie te maken. Eigenlijk was de vrouw gewoon rustig aan het genieten van een rustgevend bad. Toch zag haar kitten dit als iets totaal anders. Het beestje dacht dat de vrouw in levensgevaar was, en voelde zich verplicht om haar te redden van een afschuwelijke uitkomst!

kitten

Ze trekt en duwt. Haar klauwen komen zelfs tevoorschijn om haar baasje te redden uit de gevaarlijke wateren. Geen twijfel over mogelijk dat de vrouw zich geen zorgen meer maakt dat er iets zal gebeuren. Mocht het een keer gebeuren dat ze niet meer uit de badkuip weet te komen, staat haar kleine kitten klaar om haar te redden. Niet alleen is deze video ontzettend lief, het zorgde ook nog eens voor een grote glimlach op mijn gezicht!

Vergeet deze geweldige video zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!