Ze zien een beer lopen met een groot vat op zijn hoofd. Ze riskeerden hun leven om het beestje te bevrijden.. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2014 verscheen er een foto op het internet van een enorme beer die langs de weg aan het dwalen is.

Het ergste van alles is nog dat er een enorme ton vast zit op zijn hoofd.De hartverscheurende foto werd al snel gedeeld door de gemeenschap, en kwam uiteindelijk uit bij Dean en Samantha, een lokaal koppen. Het was hartverscheurend om te zien hoe dit arme beestje eraan toe was. 2 maanden lang liep het arme dier rond met de ton op zijn hoofd. De onderstaande video is een documentaire waarin het koppel de beer probeert te bevrijden.

beer

Samen met een groep andere mensen begonnen Dean en Samantha aan de reddingsmissie. Eerst proberen ze de ton van zijn hoofd af te trekken, zonder succes. Daarna moesten ze grof geweld gebruiken om het object van zijn hoofdt e krijgen. Ik heb mijn hart vast gehouden! Uiteindelijk lukt het de mensen om de beer te bevrijden uit de benauwde situatie.

DEEL deze geweldige reddingsactie met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...