Deze Man Zou Met Kerst Alleen Zijn, Maar Kijk Wat Hij Verzint Om Bij Zijn Familie Te Kunnen Zijn…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Duitse supermarktketen EDEKA heeft een indrukwekkende reclamespot gemaakt om iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen, met de nadruk op iedereen.

De hoofdrolspeler in de reclame is een oude man wiens kinderen over de hele wereld zijn verspreid. Het lukt hem maar niet om zijn kinderen bij elkaar te krijgen voor de feestdagen en daarom verzint hij een rigoureuze list.

Hij besluit zijn eigen begrafenis in scene te zetten, met als gevolg dat al zijn kinderen naar zijn huis toe komen zodat ze gezamenlijk de feestdagen door kunnen brengen. Als ze hem zien, zegt hij: “Hoe moet ik jullie anders allemaal bij elkaar krijgen voor de kerst?”

reclamespot, advertentie, reclame, commercial, reclame maken op tv, reclame maken, reclamefilm, adverteren op tv, tv commercial

ZIE OOK: Dit lijkt een normale supermarkt, maar wanneer de lichten uit gaan gebeurt er iets ongelooflijks!

Een indrukwekkende reclamefilm met een belangrijke boodschap voor ons allemaal: laten we zo veel mogelijk genieten van elkaars gezelschap en de liefde van en voor onze geliefden, of het nu kerst is of niet. Vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook – zo verspreiden we samen deze belangrijke kerstgedachte.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!