Hij Wrijft Een Rauwe Tomaat Over Een Kaasschaaf. Toen Hij Onthulde Waarom, Kon Ik Niet Wachten Om Dit Uit Te Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is niets lekkerder dan een bord warme pasta met zelfgemaakte tomatensaus. Hoewel het de moeite waard is om het gerecht te maken, is het klaarmaken van de tomaten vaak een tijdrovende bezigheid. Vaak had ik geen tijd om dat zelf te doen en kocht ik kant-en-klare tomatensaus uit de winkel, tot ik deze video tegenkwam! In deze video laat Justin Chapple ons zien hoe je zelf tomatensaus maakt die simpel, vers en overheerlijk is. Daarnaast kost het je amper moeite en alles wat je nodig hebt is een kaasschaaf, tomaten, zout, peper en een beetje olijfolie.

tomatensaus pasta gerecht pastagerecht recept

Het beste van alles? Deze overheerlijke tomatensaus is binnen enkele minuten klaar en geeft geen troep. Ik ga dit recept vanavond uitproberen en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Is dit iets wat jij zou uitproberen, vergeet deze handige video dan niet te DELEN met alle pasta liefhebbers op Facebook!

Volg ons op Facebook: