Wij geloofden niet in sprookjes. Totdat we dit betoverende Friese paard zagen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Frederik De Grote; een prachtig Fries paard waar de meeste paardenliefhebbers alleen maar van kunnen dromen.

Sinds een paar jaar is Fredrik een ware beroemdheid geworden en inmiddels heeft hij al een hele hoop fans weten te vergaren. Naast het feit dat hij wereldkampioen is, valt er nog iets speciaals aan hem op. Zijn manen zien er namelijk schitterend uit, ongeacht hoe je er naar kijkt. Ze zijn lang, vol en golvend, evenals de staart. Je kunt dus wel stellen dat Frederik een zeer bijzondere verschijning is. Zelfs als je geen paardenliefhebber bent moet je toegeven dat dit een prachtig paard is.

raspaarden-friese-hengst

In onderstaande video kun je zien hoeveel lol Frederik heeft met zijn menselijke vrienden. Mijn favoriete moment was toen hij naar zijn trainer toeliep en haar een kusje gaf. Deze hengst is niet alleen getalenteerd, maar ook nog eens heel lief!

Heb je ooit een paard zoals dit gezien? Zou je er een ritje op willen maken of is hij net iets te groot voor jou? Laat het weten in de reacties en vergeet deze ongelooflijke video niet te delen met alle paardenliefhebbers op Facebook als je fan bent geworden van Frederik!