Zijn Hond Werd 7 Maanden Geleden Gestolen… Als Hij Bij Het Asiel Komt Gebeurt Er DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is moeilijk voor te stellen dat er mensen zijn die elkaar beroven van een huisdier. Toch gebeurde het in het Amerikaanse Florida.

Hond Mary Jane werd 7 maanden geleden weggenomen bij haar baasje. Het verdriet van haar baasje was groot; hij dacht dat hij haar nooit meer terug zou zien. Gelukkig wist de hond even later te ontsnappen, waarna ze door een hulpverlener op straat werd aangetroffen. Mary Jane werd opgevangen in een dierenasiel en vervolgens overgebracht naar de afdeling voor adoptie. Hier gebeurde er iets wonderbaarlijks. De hulpverleners raakten zo gehecht aan het beestje dat ze foto’s namen en deze op het internet publiceerden, en deze foto’s bleven niet onopgemerkt…

pitbull

Op een dag zag haar oorspronkelijke baasje de foto’s voorbijkomen. Hij kon zijn ogen niet geloven. Zo snel als hij kon ging hij naar het dierenasiel, en wat er vervolgens gebeurde is onbeschrijfelijk mooi. Bekijk in onderstaande video wat er gebeurde en vergeet deze hartverwarmende video niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!